Over Ecobois

Ecobois - Over Ecobois

Een familiebedrijf sinds 1987

Ecobois werd opgericht in 1987. Door de jaren heen bouwde Danny Devriendt het uit van een klein transportbedrijf tot een expert in complexe snoeiwerken en brandhout. Gedurende meerdere decennia werd kennis, expertise en vakmanschap vergaard en doorgegeven van generatie op generatie.

Door deze ervaring zijn we vandaag in staat om de meest complexe snoeiwerken uit te voeren en kunnen we onze klanten eerste klasse brandhout leveren tegen de beste prijs.

Kwaliteit en service staan bij ons op de eerste plaats.

Waarom kiezen voor Ecobois

Ecobois is de beste keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor brandhout en boomverzorging. Met onze deskundigheid en passie voor het milieu zorgen wij voor hoogwaardig brandhout en kwalitatieve diensten.

Snoeien en vellen van bomen

Ecobois zorgt voor een veilige en efficiënte verwijdering van bomen en houdt daarbij rekening met het milieu. Ons team beschikt over de nodige kennis en ervaring om bomen op een professionele manier te snoeien en te vellen, zodat jullie kunnen genieten van een gezonde, veilige en esthetisch mooie buitenruimte.

Ons brandhout

Ons brandhout is de beste keuze vanwege de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Het hout wordt ook zorgvuldig gedroogd en gekloofd, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is en een efficiënte verbranding biedt voor warmte en sfeer.